K JAZZ CLUB – RELANCE

K Jazz Club 

R E L A N C E

Op donderdag 3 september is het de officiële relance van de K Jazz Club in het restaurant “K”.

Eind juni, op de site Kanaal van Axel Vervoordt in Wijnegem, lanceerde het restaurant een muzikale samenwerking met Belgisch artiest en promoter Nathan Ambach. Dick Vervoordt, bezieler van K, wilde al langer een live concept om de culinaire ervaring van het restaurant bij te staan. De twee partijen staken de koppen bijeen, nadat Ambach de interesse van Vervoordt wekte tijdens een optreden dat hij verzorgde voor een privé evenement in K.

Het concept achter K Jazz Club komt voort uit de inspiratie die Nathan Ambach opdeed na bezoeken aan internationale befaamde clubs als Blue Note in New York en Tokio. Met begeestering voor muziek en zijn voortdurende zoektocht naar de perfecte locatie voor live entertainment, die hij vond in K, zet de artiest met zijn Quarantine Swing Quartet een fenomenale dinnershow-ervaring neer.

25 juni was de kick off van de eerste K Jazz Club. De intentie was om het entertainment concept op maandelijkse basis te organiseren. Echter werd door het restaurant al snel opgemerkt dat er vele verzoeken tot reservaties binnenkwamen, ten gevolge dat K Jazz Club wekelijks werd ingepland. Vijf uitverkochte edities werden enthousiast onthaald door de gasten.

Na de invoering van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus Covid-19 te beperken in Antwerpen, was K noodgedwongen om de deuren tijdelijk te sluiten. Het team van K volgde alle ontwikkelingen op de voet en kondigde onlangs aan terug te openen. Met alle nodige voorzorgsmaatregelen en vol enthousiasme verwelkomt K haar gasten terug per 1 september.

Voor de donderdagen vanaf 3 september kunnen reservaties gemaakt worden voor K Jazz Club. Voor deze avond is een speciaal menu samengesteld door chef Roberto Vicente. Voor €72,00 per persoon genieten de gasten van een uitgebreid menu van Japanse gastronomie met een Mediterraanse twist in het prachtige decor van K; in het artistieke interieur met zicht op het kanaal of bij goed weer, in de ruime patio waar getafeld kan worden tussen grootse groene struiken.   


Beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar op de IVY LEE imagebank (BE). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, via de button hieronder.