IVY LEE BELGIUM – M/\N STORE ANTWERP OPENS AT KLOOSTERSTRAAT IN ANTWERP

M/\N STORE ANTWERP
We separate boys from M/\N 

M/\N opent zijn deuren aan Kloosterstraat 56 in Antwerpen. Met een oppervlakte van 100m2 presenteert M/\N een nieuwe winkel voor mannen met merken als het Deense modelabel Won Hundred, het Belgische herenmerk 7D van Philippe Poelman, premium lifestyle van Ralph Lauren, ASPESI, DUKE + DEXTER en Barena Venezia. M/\N biedt items voor een moderne look, met tijdloze elegantie. Het winkelinterieur heeft een luxe uitstraling; een donkerbruine, geoliede vloer in visgraat, een cleane bar die fungeert als koffietafel, kassablok en werktafel uit 3½ meter messing, uitgelichte leggers in de presentatiekast en Jules J. Wabbes verlichting van Wever en Ducré. Klanten van M/\N kunnen een high-level service en shoppingervaring verwachten.

Met jaren ervaring in de groothandel en retail in de mode-industrie willen eigenaren Mischa Hengeveld en Niels Daniels een superieure klantervaring en -beleving neerzetten in de Kloosterstraat. Mischa Hengeveld heeft 14 jaar werkervaring in de wholesale met zijn Selfedge Showroom, als agent van kledingmerken als The GoodPeople en Woodbird. Daarnaast is hij mede-eigenaar van de Colorful Standard winkel in de Volksstraat in Antwerpen en had hij tot juli 2023 zijn kledingzaak Rewind in Gent. Niels Daniels is zijn complementaire zakenpartner in M/\N. Bij Niels Daniels is herenmode met de paplepel ingegeven, hij nam Checkpoint in Mol over van zijn ouders en is ondertussen 25 jaar werkzaam in de zaak.

Het was een bewuste keuze om met dit merkenpakket M/\N te openen in de Kloosterstraat. “Wij geloven sterk in de zondagshopping, mannen hebben simpelweg meer tijd om te winkelen in het weekend. Daarnaast bevinden zich zaken en bezienswaardigheden in de buurt zoals interieur en designwinkels, kunstgalerijen, musea als het KMSKA en horecagelegenheden die onze M/\N interesseren. Het ontbrak Antwerpen enkel nog een winkel zoals M/\N en wij zijn dat gat ingedoken. De Kloosterstraat heeft de perfecte ligging als verbinding tussen het Zuid en het centrum van Antwerpen, nu de werken aan de Zuiderdokken en Scheldekaaien nagenoeg zijn voltooid. De Kloosterstraat is de plek waar onze doelgroep rondloopt, het is dan ook niet meer dan logisch dat wij daar M/\N Store Antwerp hebben geopend op 6 maart 2024.” aldus Mischa Hengeveld en Niels Daniels, eigenaren van M/\N.

www.manstoreantwerp.com
@manstoreantwerp

M/\N Store Antwerp
Kloosterstraat 56
2000 Antwerpen

woensdag – zaterdag: 10:30 – 18:30
zondag: 12:00 – 17:00

Merkenpakket: ASPESI, Barena Venezia, Briglia 1949, DUKE + DEXTER, FALKE, Garment Project, J.Lindeberg, Libertine-Libertine, Neuw Denim, NN.07, Ralph Lauren, Roberto Collina, Róhe, Scandinavian Edition, The GoodPeople, Won Hundred, Xacus, 7D

For information and other inquiries, please contact IVY LEE Belgium.

Please have a look on our imagebank for all available imagery.