ANTWRP – PF19

Pizza voor papa.

Elk seizoen lanceert Antwrp een pre wintercollectie, bestaande uit een compacte lijn T-shirts en sweaters. Het thema is altijd ludiek en vaak draait het rond eten of drinken. Logisch: de liefde van de man gaat door de maag. Dit seizoen koos Antwrp voor take away pizza’s. Op het menu staan de grote klassiekers: Pepperoni, Margherita, Haiwaiian en Capricciosa.

Prints variëren van opschriften zoals “slice” of “pizza” in de driekleur van Italië tot prints van hele en slices pizza. Dit thema is een gedroomd vaderdaggeschenk: T-shirts en sweatshirts worden verpakt in een echte pizzadoos met het logo van Antwrp, samen met een paar gratis sokken binnen hetzelfde thema.

Antwrp is een Belgisch mannenlabel opgericht in 2005. Antwrp brengt luxe, casual kleding, in het bijzonder T-shirts, truien, sweaters en overhemden in mooie kwalitatieve stoffen. De naam Antwrp verwijst naar een unieke mix van Antwerpse mode, de vintage scène en de multiculturele dimensie van de stad. Antwrp vertaalt de straatcultuur in originele printtechnieken met unieke resultaten.